Tomat och rotselleri

Idag har jag planterat ut de flesta av tomatplantorna. I stort sett bara de vintersådda tomaterna står kvar i sina plastbyttorna i lilla växthuset.
De flesta rotselleriplantorna har också fått komma ut på den slutgiltiga växtplatsen. Alldeles för många rotselleriplantor. Grannen förbarmade sig över 6 stycken och min syster fick med sig 6 stycken för två veckor sedan.

Idag har också gurkor, meloner, squash och pumpa flyttat ut till lilla växthuset. De fick först stå ute i skuggan under dagen. Nu när de känsliga plantorna är i lilla växthuset har vi satt dit två frostvaktare som värmer om det går under 10 grader. Få se om det funkar och om plantorna mår bra imorgon bitti.
Skönt att ha fått ut alla växter som belamrat fönsterbrädor inne och bordet i uterummet. Näst yngsta sonen kommenterade förra veckan att jag visste inte att vi hade tre växthus 😁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait