Rotselleri och vintersådder

Fruktansvärt blåsigt väder idag, men soligt. Jag gick in i lilla växthuset. Därinne var det varmt och skönt, ca 18 grader och så klart vindstilla. Jag såg till att mina rotselleriplantor äntligen blev omskolade och fick egna krukor. Det var verkligen på tiden. Många plantor blev det även om jag slängde bort en del väldigt små. Så nu var jag tvungen att sätta igång värmen i förrådet och även växtbelysning över två hyllplan därinne.
Purjolöken fick också flytta ut i förrådet.


När jag var i växthuset tittade jag till vintersådderna och blev förvånad när det börjat gro i två av byttorna. Flera salladskål och en rosenskära. Kul 🙂

Siri hittade en skön sovplats i uterummet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait