Vårkänslor

Vilket väder denna söndag i slutet av februari bjöd på. Riktigt vårigt, med takdropp av smältande snö. Tre egna promenader och en liten skogstur med två av katterna, Siri och Sigge blev det i det fina vädret. Sigge fångade Siris koppel som släpade i marken efter henne. När han fångat kopplet kunde Siri inte komma någonstans utan jamade lite ynkligt när matte ropade på henne.
Jag blir så lycklig över att vakna på morgonen och veta att jag har en hel dag framför mig hemma. Inte åka iväg någonstans utan bara vara hemma och njuta av trädgård och mina fina kattdjur. Så klart lämnar jag huset för promenader i solskenet. Riktig ljusterapi med sol och den vita snön på marken. 🌞

Lite fix i trädgården blev det också. Jag längtar så till den riktiga våren är här även om det är väldigt vackert i en snöig köksträdgård också. I måndags när det kom ny snö passade jag på att lägga på ett nytt lager med snö på vintersådderna. Då visste jag inte att det skulle snöa varje dag den här veckan och att det skulle bli riktigt vintrigt. Idag la jag på mer snö på sådderna i lilla växthuset då allt smält bort. I stora växthuset låg nästan all snö kvar fortfarande. Bara lite påfyllning där.

Jag har också grävt ner trå hinkar med Bokashi i lilla växthuset. Två hinkar till innan all jord där inne blivit förbättrad med Bokashi. Nu står tre ursköljda hinkar och trängs i duschen. Så mycket skönare när det är sommar så att det går att göra rent hinkarna utomhus.

Siri fick vara med ute i trädgården med mig flera gånger idag och även suttit ute själv i sele några gånger.

Bra med solel idag, rekord för i år.

Upptäckte i telefonen att jag lyckats ta ett kort på mig själv utan att veta om det när jag höll på att gräva ner Bokashi.
Bättre att få med denna underbara blå himmel än hela mig 😉

Så mysigt att kunna börja sitta i uterummet igen då solens strålar värmer. Då vi inte har använt vår infravärme den här vintern så krävs det soliga dagar och någon plusgrad ute för att det ska bli sköna temperaturer där inne. Jag bloggade i soffan och ute på fotbollsplanen åkte min man skidor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait