Influensa?

En riktig skitvecka som började redan förra helgen. På lördagen vid lunch slog febern till och på kvällen hade jag 39,3. På söndagen hade jag 38,8. Riktigt dåligt mådde jag den helgen. Så ont i huvudet, på söndagen låg jag bara och blundade i sängen hela dagen då jag inte klarade ljud pga huvudvärken. Ont i hela kroppen, i halsen och en förfärlig hosta. En bedrövlig helg. Början av veckan, måndag till onsdag så har febern legat på 38,3-38,4. Frågan är om jag åkt på influensan trots att jag vaccinerade mig. Jag hade trott att man borde bli lindrigt sjuk med vaccin i kroppen 😕
Gjorde ett Covidtest på söndagen som visade negativt.
Jag som hade planerat att göra klart mina vintersådder i det soliga februarivädret på lördagen och måndagen 😒
Det blev inget med det.
Precis som när jag hade Covid för ett drygt år sedan så syntes det på min klocka hur stressad kroppen blir av hög feber.

En bra dag för vila. Det här var söndagen när jag bara låg i sängen och blundade 😄
Så här kan det se ut en vanlig dag när jag är frisk.

Idag torsdag så har det vänt. Den värsta värken i kroppen och huvudet har släppt. knappt någon feber. Hostar massor fortfarande, men det lär ju sitta i ett tag. Så öm i huden över hela ryggen.
Igår mellan 10-14 började jag må sämre, men på kvällen kändes det som att det började vända och det gjorde det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait