Vilken helg!

Den här helgen har vi firat i dagarna tre då Daniel, äldsta sonen, hade sin läkarexamen efter 5 1/2 års studier i Uppsala.
Firandet startades i fredags då jag, min man, näst äldsta sonen och Daniels sambo var med på en avslutande sittning för Daniel och hans kurskamrater. Den ägde rum på Norrlands nation i Uppsala. en väldigt trevlig kväll. Så kul att få vara med.

På lördagen var hela familjen och lite mer släkt åter igen till Uppsala för att närvara på examensceremonin i Universitetsaulan. Aulan var lika pampig och vacker som ceremonin. Nästan två timmar svischade iväg hur fort som helst. Många stolta föräldrar i den lokalen 🥰

Idag söndag hade vi en examensmottagning här hemma med mer släkt än vad som fick följa med dagen innan i universitetsaulan. Så roligt att alla inbjudna var friska och kunde komma och dela den här stora dagen med Daniel. Det känns inte som en självklarhet att alla skulle kunna vara friska när Covid och en massa andra virusar cirkulerar. Det enda bekymret var näst yngsta sonen som hade en rejält inflammerad arm som krävde ett besök på akuten på lördagskvällen och resulterade i en penicillinkur.
27 stycken fick vi plats med i vårt vardagsrum. Genom att byta plats på sofforna i huset och ta ner den mindre soffan från övervåningen kunde vi få plats med tre bord i vardagsrummet. Det innebar att alla kunde sitta i samma rum. Det blev verkligen bra då det var mycket tal till Daniel och alla hade chansen att höra dem ordentligt. Det kändes nästan som ett trolleri att vi fick till så många sittplatser. Lite som Hermiones väska i Harry Potter där hon kan stoppa i hur stora saker som helst och mycket som helst utan att den blir full.
Vi hade också en frågesport om Daniel som en rolig aktivitet mellan mat och fika. Presentöppning hanns också med.


Plötsligt händer det! Jag lyckades denna gång laga mat inom rimliga mängder. Vi kommer inte behöva äta rester i en vecka 😉


Skönt när vanliga soffan fick komma tillbaka ner igen 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait