Snurreknaskatt

I fredags var jag hemma från jobbet i magsjuka. Då fick jag se Snurre i många olika sovpositioner, men på samma plats i 12 timmar. Han har tydligen 2 jobb nu, så man förstår att han blir sliten 😉
I torsdags efter jobbet såg jag att han ännu en gång hamnat i Facebookgruppen i området vi bor i. Den här gången var det en som jobbar på Norells trädgårdscenter som undrade om någon kände igen henne/honom och så var det en bild på Snurre. Han verkar tydligen hålla till där också.
På nätterna går han ofta ronder runt Amazons lagerbyggnad med personalen där. Han har hittat sina platser där han kan känna sig trygg utan att bli jagad av grannkatten när han är ute. Han älskar verkligen att vara ute och är otroligt kelig då. Mycket keligare ute än vad han är hemma.
Det är fjärde gången vår knasSnurre hamnar med i den gruppen 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait