Nya sådder och omskolningar

Idag har jag äntligen skolat om mina rotselleri- och aubergineplantor. Jag skulle ha gjort det i helgen, men då blev det bara kålplantor som blev omplanterade. De såg tyvärr väldigt ledsna ut så jag hoppas de överlever 😕
Då solen sken ute så kändes det tråkigt att stå inne i förrådet så det blev promenad i solen istället för att fortsätta med omplanteringar.

När jag inte prioriterade mina omskolningar av aubergine och rotselleri i söndags tänkte jag att jag gör det på måndagen när det skulle vara dåligt väder, men då var det för dåligt väder. Full snöstorm ute. Jag skottade fram förrådet, men gav sedan upp den planen. Jag tror inte att mina små plantor hade gillat att gå ut till förrådet. De hade nog blåst bort.

I söndags blev det lite fler vintersådder gjorda. Denna gång lite tomatplantor.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait