Rådjur i trädgården

Idag när jag stod och klappade Snurre som låg i ett av fönstrena som vetter mot baksidan såg jag ett rådjur som stod och åt på bröd som jag lagt ut. När rådjuret gick längre in i trädgården så att jag inte längre kunde se den gick jag ner och tittade ut mot uterummet. Då såg jag att den inte var ensam. Det var en till som stod och mumsade rönnbär. Båda stod där sedan en lång stund och åt av rönnbären som ramlat ner på marken.
Idag var de beskedliga och lät min kål vara ifred. Tyvärr hör det inte till vanligheterna. Det mesta av kålen har blivit rådjursmat.
Jag går och klurar på vilken lösning jag vill ha för att få ha mina grönsaker ifred. Få se om jag kommer på något bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait