Vackra sommarstugan

Förra veckan var vi några dagar i sommarstugan med min syster och hennes familj. Vi brukar ofta ha otur med vädret när vi är tillsammans i sommarstugan och så även detta år. Från att ha varit 30 grader och sol nästan hela sommaren så blev det ett väderbyte lagom till den eftermiddag som vi kom fram. Ett riktigt åskväder med massor, i och för sig efterlängtat regn, men ändå tråkigt då det är så mysigt med sol och varmt väder i sommarstugan. Nu blev det faktiskt bättre väder än vad prognoserna sa från början så vi är nöjda ändå. Även fast det var en del regn så var det fortfarande varmt.
Massor med bad blev det för kusinerna, fisketurer och brännbollsmatch, barn mot vuxna. För första gången så blev det en snöplig avslutning på brännbollsmatchen. Vi vuxna blev nämligen utbrända 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait