Trädgårdspynt

På midsommarafton var vi hemma hos min syster och firade hennes sons födelsedag och också hade traditionellt firande med dans kring stången när det lyckades vara uppehåll i regnandet en stund.
Syrrans son hade fått ett nyckelpigehus som jag tyckte var så fint. Det var inköpt på Blomsterlandet. I måndags på vägen hem efter träningen cyklade jag in på Blomsterlandet och köpte en likadan.
Jag stötte då på den här söta krabaten. Jag gillar varken sniglar eller snäckor, men den här kan jag ju inte låta bli att tycka om. Ser så glad och nöjd ut.
Jag hade i söndags placerat om lite trädgårdspynt som jag fått av min syster som hon svetsat. Nu när jag fått lite nya odlingsplatser förtjänade de att få en ny placering i trädgården där de syns lite bättre.

Efter de senaste inköpen på Blomsterlandet så blev det så här. Skylten om mördarsniglar fick jag för flera år sedan. Den har stått i lilla växthuset och fick flytta in i stora växthuset när det blev klart. Nu fick den flytta ut 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait