Vegetarisk mattar paneer

I fredags fick jag min favorittidning i postlådan. Perfekt att få den en semesterdag. Det fanns många recept som jag måste testa. Jag gjorde ett redan igår kväll, en vegetarisk mattar paneer med tofu. Jag hade ett paket tofu som behövde användas upp. Yngsta sonen gillar inte tofu, men vi hade kebabpizza kvar till de två yngsta sönerna så då blev det perfekt att testa det här receptet. Jag gjorde enkel sats eftersom jag bara hade tofu för en sats hemma.
Jag hade i ca 1/2 msk vit miso och en umami buljongtärning. Jag hade också i lite gurkmeja, svartpeppar och salt. Jag tycker dock att maten hade behövts kryddas mer. Det får bli nästa gång.
Jag tycker mycket har smakat lite, men det beror inte på Corona för jag kände smaken av vattenmelon 😉

Det gröna är stekt blomsellerikål, blad från en salladskål som gått upp i blom istället för att bilda huvud och spenat som höll på att gå upp i blom. Jag stekte dem med lite vitlök och kryddade med flingsalt med chilismak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait