Igår på påskaftonen åt vi en härlig påskbuffé till lunch.
I vår buffé hade jag tillagat:
Majsplättar med avokadochimichurri
Potatissallad med dillpesto
Saffransmorötter
Picklad rödlök (receptet finns redan på bloggen)
Skärgårdssill gjord på aubergine (det receptet finns redan på bloggen)
Kokt färskpotatis
Zucchinibollar med pinjenötter
Vegansk smörgåstårta
Grönsallad
Grönsaksfat
Alfalfagroddar
Det är lite roligt att jag fick för mig att göra en smörgåstårta. Jag har aldrig gillat smörgåstårta innan jag började äta Vegansk mat, men nu när jag upptäckt ett nytt sätt att äta på känns det mesta spännande att testa på. Både att laga och äta
Jag stod sent på långfredagens kväll och gjorde smörgåstårtan. Ganska fin blev den även om jag inte är så estetiskt lagd. Kul var det i varje fall att göra den.