En riktig toppenjulklapp fick jag och min man av våra söner, en pizzasten.
Äldsta sonen har en så vi har varit sugna på att köpa en, men det har inte blivit av. Nu fick vi en istället. Så kul 🥰
Igår till kvällsmat invigde vi den.
Wow så goda och frasiga pizzorna blev 😋
Godast blev den med Frankfuls ostsås, honung och kokta rödbetor i skivor. Vid servering hade vi på lite tryffelolja och ruccola.
Översta bilden på pizzastenen (eller stålet) och träspaden är lite missvisande. Träspaden som man använder när man för in pizzan i ugnen är tunn, men på bilden ser den ut som en ganska tjock skärbräda. Konstigt.
Det var ett bra och lätt recept på pizzadeg som följde med pizzastenen. Det var bara lite svårt att veta hur degen skulle kuvertvikas. Jag vek plasten lite dåligt på några då degen kom ut i kanterna.
Tomatsåsen var jag inte helt nöjd med. Få se om jag gör den jag brukar göra nästa gång. På favoritpizzan hade vi ingen tomatsås.