Bus-Sigge

Stackars Sigge som inte har fått gå ut pga sin bitskada. Han har bara fått sitta ute lite i sele under uppsikt för att få lufta sig. Han har sett väldigt lidande ut över att ha sele och koppel på sig. Det var inte så han hade tänkt signar han ville ut.
I förrgår morse hade Sigge helt trollat bort sin scarf som skyddat från att han kliar i såret med baktasen. Trots att jag letade överallt gick den inte att finna. Ja, ja han fick väl bara ha bandage då. Igår kväll när vi kom hem var hela Sigge borta. Jag letade i hela huset och även min man. Till slut fick vi leta ute trots att han inte borde ha kunnat komma ut då han var inne när vi gick iväg och ingen hade varit hemma under tiden vi var borta. Vi har kattluckan satt på bara ingång och har även tagit bort den röda plastbit som visar åt vilket håll luckan används åt senast om den är öppen åt båda håll. Vi tog bort den för länge sen då Sigge lärt sig öppna luckan inåt genom att ta tag med klorna i plastbiten.
När vi kom ut för att leta efter Sigge ut kom han nöjd gående på baksidan. Vi tog in honom och han gick raka vägen till kattluckan för att öppna den inåt. Han har alltså lärt sig öppna den trots att plastbiten är borta. Nu hade jag låst luckan åt båda håll. Riktigt besviken såg han ut när det inte funkade längre.

Imorse förstod jag också att gårdagskvällens tur ute inte var den första under hans konvalescens då jag hittade hand scarf fastsatt i en lyktstolpe en liten bit från vårt hus. Vi som har tyckt så synd om Sigge som inte fått gå ut fastän han velat det 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait