Katterna

Lördagsmys i soffan i uterummet. Siri äter popcorn och Sigge myser i soffan en stund 😻
Tidigare idag har Siri fått åka på en cykeltur för första gången en längre tur. Hon har prövat en gång tidigare i slutet av förra sommaren, men då hade jag bara koppel att försöka hålla henne kvar med och det gick inte så bra. Nu hade jag skaffat en till cykelkorg att ha som tak. Hon höll sig riktigt lugn. Lite jamande i omgångar bara. Vi cyklade bort till äldsta sonen och hans sambo och spanande in omgivningen ute och inne. Siri var inte helt bekväm, feg som hon är för allt nytt och främmande människor. Inne tyckte Majsan att Siris rosa koppel var en riktigt rolig leksak 😺

Det verkar som att Sigges sår verkar läka bra. Igår kväll började han klia väldigt mycket med bakbenets såret och då det inte går att ha på en tratt så fick du en scarf över bandaget som jag lindat dit för att förhindra att det droppar sårvätska överallt.

Du har också fått sitta en stund på gräsmattan och gå på en tur över fotbollsplanen med sele och koppel. Du är inte helt nöjd med det.

Skönt att slippa sitta instängd i ett rum. Innan jag kom på att vi kunde Linda bandage runt halsen så fick du vara i ett rum för att det skulle bli lättare att städa. Jobbigt och ofräscht med blodfläckar över hela huset och på möbler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait