Jag är inte ett ”fan” av köpta potatisbullar, men att tillaga dem i våffeljärnet och sedan ha på en vegansk Skagen gör att det blir en väldigt god maträtt 😋 och lättlagad 👍
Första gångerna har jag våfflat 4 potatisbullar åt gången, men de senaste gångerna har jag fyllt våffeljärnet med 8 åt gången och sedan varmhållit de i ugnen medan jag tillagat resten.
En kväll under semestern plockade jag med den här maten hem till äldsta sonen och hans sambo när vi hade spelkväll 🥰
De hade dukat så fint i deras trädgård 😍
Idag när jag gjorde den här till lunch så kunde jag inte fixa dem lika fina som vanligt då det inte fanns någon extra burk med tångkaviar. Jag hade inte heller sparat dill och hann inte ut i trädgården för att hämta mer. Smakar gott ändå 😉
Jag kunde däremot fylla tallriken med egenodlade tillbehör 🙂